V Tatrách pripravili na leto nové propagačné materiály

03.07.2013 Poprad

Vysoké Tatry 3. júla (TASR) - Vysoké Tatry vstúpili do prázdninovej časti najdôležitejšej sezóny v roku s novými propagačnými materiálmi. Všetky zážitky, mapu Vysokých Tatier aj tipy na ubytovacie zariadenia či podujatia nájdu návštevníci slovenských veľhôr prehľadne v štyroch propagačných materiáloch, ktoré sú pre každého dostupné zadarmo.

„V náklade až 100.000 kusov bol vytlačený vylepšený Sprievodca tatranskými zážitkami, kde všetci návštevníci nájdu zoradené to najlepšie, čo Tatry ponúkajú. Jeho náklad sa oproti minulému roku zdvojnásobil a obsah sa sprehľadnil, doplnil o nové informácie aj aktuálne cyklotrasy,“ informovala výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská. Bonusom pre každého dovolenkára je, že info brožúrka je dostupná bezplatne v infocentrách, ubytovacích zariadeniach, reštauráciách aj iných prevádzkach cestovného ruchu v Tatrách.

„Osobne mám veľmi rád turistiku. Aj preto som nesmierne rád, že môžeme našim návštevníkom zjednodušiť orientáciu po Tatrách vďaka zdarma dostupnej úplne novučičkej mape. Okrem hôr je v nej zvýraznené aj podhorie, cyklotrasy a popisy k nim, ako aj všetky top atrakcie, chaty či chodníky,“ zdôraznil predseda predstavenstva OOCR Región Vysoké Tatry Ján Mokoš.

Komplexný program podujatí v celom regióne počas leta zase prehľadne sumarizuje plagát dostupný vo všetkých prevádzkach cestovného ruchu v Tatrách. Tatranci sa inšpirovali aj v horských destináciách v zahraničí a podľa ich vzoru vytvorili ubytovací katalóg, v ktorom sú prehľadne podľa kategórií rozdelené ubytovacie zariadenia.

„Aj tieto materiály majú prispieť k spokojnosti klientov počas letnej dovolenky v Tatrách,“ dodala Maťašovská. Tatranci veria, že údaje o návštevnosti toto leto porastú, spokojní by boli, keby sa zvýšil podiel viacdňových návštevníkov o 10 %. „Uvidíme, šťastie praje pripraveným, takže hádam aj počasie bude dovolenkárom a podnikateľom v cestovnom ruchu priať,“ uzavrela Maťašovská.
 

Vyberte región